Ett steg till

Ännu en helg. Planen var att hämta mera sand och betongstenar på lördagen, men det ösregnade hela förmiddagen. På eftermiddagen var Felix på födelsedagskalas på stadsmuseet och jag passade på att gå runt och titta på utställningarna under tiden.
Igår var det något bättre väder. Visserligen hade Simon simträning 12-14 och Felix simskola 15.30 - 16, men Peter och jag hann i alla fall hämta ett lass. Albin tömde släpkärran och Simon hjälpte mig med att fylla min borg med sand. Tyvärr så räckte inte sanden, ett lass till kommer det att gå åt. Ett trappsteg till blev det i alla fall och nu har jag återigen slut på sten och sand. Bifogar en bild, jag måste nog justera den högra stenen något, den ser faktskt sned ut i verkligheten också. Detta är kanske det sista trappsteget.
I onsdags var jag hos sjukgymnasten och fick några övningar för min högra arm/hand. Det blir nog bättre, nu har jag ju fått tillbaka känseln i lillfingret. Det går inte så bra att skriva, jag behöver båda händerna och den högra är verkligen kass. Jag försöker dock kontrollera texten så gott jag kan.

RSS 2.0