kväll

min snälla man tog med mig ut på en kvällspromenad. Jag kände mig så trött och stressad, men vill ju inte säga nej när jag blir tillfrågad. Efter 45 minuters promenad så känns allt så mycket bättre.
Vi såg en utejulgran flera adventsstjärnor och ljusstakar. Jag har inte alls någon känsla för att det ska bli jul snart, men det är bara att vänja sig. Det blir nog bra.
På lördag ska en snickare komma hem till oss för att prata uterum och jag har haft mailkontakt med en snickare till som också vill bygga uterum åt oss. Få se om vi kan få några vettiga offerter som vi kan gå vidare med.

November

idag sa de på radion att vi i Göteborg hitills har haft 3,5 soltimmar i november. Inte undra på att det känns tungt. De senaste dagarna har vädret varit ännu sämre än vanligt. Blåsigt och regnigt, det blir inte mycket promenader nu.
Nästa helg är det väl 1:a advent så det börjar bli dags att tänka på lussekatter, pepparkakor och ljus. Sedan gäller det bara att hålla huvudet kallt och försöka att inte jaga upp sig. Jag brukar ligga bra till 1:a advent och uruselt 3:e för att inte tala om 4:e advent.
Albin är på manöver i Älvdalen, det är nog blött och mysigt... Man kan ha det värre än vad vi har det.

Vaccinerade

Nu är alla i vår familj utom Peter vaccinerade. Felix och Maria mådde rätt dåligt en dag efter sprutan, Simon fick lite huvudvärk men det har han ju rätt ofta ändå. Albin fick nog också en reaktion med en liten temperaturhöjning, men inte värre än att han kunde sticka ut med kompisarna. Jag märkte ingenting utom lite öm i armen efter sticket.
Jag tar detta som bevis för att barnen inte hade något immunförsvar mot influensan och därför riskerade att bli ganska dåliga om de skulle få influensan. Med tanke på Marias astma ansåg läkaren att hon tilhör riskgrupperna. Simon har ju också besvärliga luftvägar och brukar hosta mycket på hösten och vintern.

När det gäller uterummet så var Peter och jag på Hem-och villamässan förra helgen och pratat med fönster- och uterumsleverantörer.  Vi träffade en trevlig byggare som ska byga en veranda här på Näset med ett sådant tak som vi vill ha. kanske bjuder vi hit honom för vidare diskussion. Igår var vi på ett byggvaruhus och tittade på vad fönster och altandörrar kostar. Helt klart är att vi behöver hjälp av banken för finansiering när det väl blir dags att bygga.
Det känns väl inte som om det går så fort framåt men vi rör oss långsamt i rätt riktning, tror jag...


Stackars Felix

igår fick Felix sin vaccination mot influensan, så idag har han feber och mår jättedåligt (om han får säga det själv)
Jag tänkte att jag skulle kunna distansarbeta och ev kunna pyssla lite här hemma, men med tanke på hur Felix låter och uppför sig så lär jag inte få mycket gjort. Hoppas han snart känner sig bättre, annars är det bäst att jag tar några panodlil.

Underbar helg

Åh vad skönt vi hade det. Tack Karin för att du ordnade detta. Vilket härligt tjejgäng vi har, och så fina vi var i våra rockar.



Här får vi vår goda 4-rätters middag. Gott och trevligt.

Kul att få titta på när vi maten tillräddes.


RSS 2.0