Färdigbyggt

Ja, nu har våra snickare tackat för sig. I torsdags var Håkan här och satte upp de sista listerna. När han han var klar med allt dammsög han uterummet, med egen dammsugare. Imponerande.
Jag är så nöjd, det blev så bra.  Nu har jag burit in alla mina krukor från garaget, och plantor som jag sått. Det är inte meningen att de ska bo där så länge, bar tills risken för nattfrost är borta. Veckan som var bestod av vackra dagar, men jag fick skrapa rutorna ett par mornar. Här är några bilder, meningen är att vi själva ska måla både in och utsidan själva, och montera dörrlåsen. Några små detaljer på utsidan är kvar att göra, men i stort så är bygget klart. Mamma och jag har firat med rosévin hela helgen.







Dagens...

uppdatering.
Här ser ni hur fint vi målat. (ovanför fönstren, ser ni väl) Det tog i alla fall mycket tid, och vi har åtminstone en strykning kvar där uppe. Under fönstren blir nog när byggnadsställningen är borta.


Målning

i helgen har det målats. Peter började i fredags med grundmålning och målade även lördag och söndag. Jag hjälpte till på söndagen. Det är inga stora ytor, men det tar mycket tid. Byggandet på utsidan är klart, men våra byggare lät byggnadsställningen vara kvar så att vi ska hinna måla. En omgång till hoppas vi hinna med. På torsdag kommer våra byggkillar tillbaka för att göra färdigt det sista.
Vi har haft soligt hela helgen, även om det blåst lite kallt.

Hemma igen

Efter en härlig påskhelg i Stockholm är vi tillbaka i ett regnigt Göteborg.
Rådjuren har hittat mina penséer och tulpaner.


Men en tröst är att snickarna också har hittat hit igen och jobbat med panelen, så här ser det ut idag.



RSS 2.0