Grattis Bertil

Idag fyller min lillebror år. Han är mycket yngre än jag. Stor kram.


Tack


alla underbara människor som hjälpte mig med att fylla 50. Ni är fantastiska.
   
  

Ekologiskt

Jag har hittat en trevlig sida som visar olika Ekologiska produkter, den heter http://www.ekoshoppa.se/  .
Nu senast så var det tips om att BLIW flytande tvål som blivit svanen-märkt.

Ett steg på vägen

Albin klarade teoriprovet för sitt körkort igår. Jättekul.
Jag börjar sakta men säkert återhämta mig efter helgens trädgårdsarbeten. I lördags åkte vi iväg med alla slipers jag och pojkarna tagit bort. När vi ändå hade en släpkärra så passade vi på att hämta ett lass med flis till min murbyggnation. Mamma, Peter och jag tömde raskt släpkärran och sedan var det bara för mig att börja bygga. Jag höll på tills alla mina murstenar var slut. Tyvärr så saknas det ca 100 stenar innan muren är klar, men just nu pausar jag.
Som vanligt när jag jobbar med mina byggprojekt får jag jätteont i underarmarna, speciellt på natten när jag sovit ett tag. I måndags domnade händerna hela tiden när jag satt vid tangentbordet. Lite besvärligt eftersom jag programmerar rätt mycket just nu.
Synd att jag inte blev klar. Nåja, ni som kommer och hälsar på i helgen får väl fantisera om hur det kommer att se ut.
Annars så är det väl lite allmänt pyssel med att få Villa Solhem presentabel inför helgens aktiviteter. som tur är så vet ju alla hur vi har det, och det är inte så mycket vi kan göra åt det. Även om mamma och Peter kämpar på så mycket de orkar.


Grattis Maria

Världens bästa Maria, min fantastiska dotter fyller 21 år i dag. 
                            

Hoppas din dag blir underbar. Tusen kramar.

Igår gick Maria och jag Vårruset tillsammans med mina jobbarkompisar, det var kallt, trångt och jättertrevligt. Regnet som vräkte ner på morgonen slutade vid lunch så när vi gick var det torrt och soligt (och blåsigt).
Idag regnar det igen. Simon åker till Tyskland i eftermiddag med sin orkester och i morgon kommer Mamma hit för att röja upp inför mitt kalas. Det behövs.
I  morgon ska Maria och jag gå på stan, men det vet hon inte eftersom det är en överraskning.

Bygglovet klart!

Igår fick vi ett brev där det stod att vi fått bygglov till vårt uterum. Nu är vi ju lite upptagna av andra aktiveter de närmsta veckorna, men sedan får vi sätta igång med att planera bygget.
I helgen fick vi bort de sista sliperserna på vänster sida om trappan,  så nu är det dags att bygga mur. 

RSS 2.0