Sorgligt

En eftermiddag sitter jag med mina kollegor på en flygplats, äter pizza och dricker vin. Vi har haft ett par givande dagar med våra kollegor i Gentfabriken.
Mindre än två veckor senare ser jag bilder som jag känner igen från samma flygplats som visar död och förödelse.
Det är så sorgligt med denna ondska som finns hos så många överallt. Det blir så påträngande när man har egna referenspunkter. Jag är så ledsen och chockad .

Kommentarer
Postat av: Anonym

Ja, jag tänkte på dig och din resa och alla människor som blir så drabbade. Det är värkligen en stor sorg. Så meningslöst. Annika

Svar: Ja, det är så hemskt. Och så vill man hindra människor som har det så här hela tiden från att söka skydd hos oss i vårt stora (ödsliga) och rika land.
Ester

2016-03-23 @ 08:23:34
Postat av: Karin

Ja, min arbetskamrat skulle rest dit idag på försenad bröllopsresa. Det enda man kan göra är att kämpa för att alla ska känna sig älskade och sedda och känna sig som en del av samhället. Samtidigt som terroristerna får oss att bli rädda och segregerar oss. Skolan är nog det viktigaste vi har mot detta. Och att få arbete. Bara beslutsfattarna fattade hur viktigt...Sorg ... Tiden är knapp. Hur många till ska dö. Varför blir unga så lätt hjärntvättade. Känner med dig Ester,tacksam att du är hemma. Minns dina fina glada bilder från resan.

Svar: Kloka ord. Kram.
Ester

2016-03-23 @ 08:51:53
URL: http://tankarkwe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0